An Unbiased View of България КитайТоест, ние нямаме източник на чиста от странични намеси информация, която да смелим самостоятелно, чрез усилията на собствения си Разум.

Главен координатор на инициативата „Десетилетие на ромското включване“, вицепремиер и вътрешен министър на република България – Цветан Цветанов „

Именно това е поколението, което разполага с най-много свободно време, което може да използва и което в предните поколения е използвало за изучаване, наблюдаване, анализиране и осмисляне на заобикалящия го свят, и ако това, което е видяло, това до което е достигнало като извод не му харесва, се е опитвало да го промени и често е успявало.

Страшна ли е Революцията? Да, страшна е! И затова навсякъде, където властта се чувства заплашена от нея, тя се опитва да я контролира и стъпче още в зародиш. Вгледайте се внимателно и ще видите, че към всеки протест, към всеки митинг, към всяко шествие има опити да се присламчи една или друга политическа сила, да го овладее, да го контролира, да го подчини и така да не допусне случващото се да прерасне в революция. Няма власт, която да не е приела закони, ограничаващи по един или друг начин правото ви да протестирате, да се бунтувате, да търсите сметка на измамниците и продажниците?

крещеше Миро по микрофона – аз първи влязох в останките на тази изгоряла банка, за да ви направя съпричастни на тази трагедия на банкнотите. Незнайно колко банкноти са пострадали при този вандалски акт. Ето тука вие първи виждате останки от изгорелите банкноти и парчетата от счупената бутилка узо, използвана за направата на все по-популярният сред гръцките вагабонти, коктейл Молотов.

Но да не забравяме, че това бе само едната гледна точка и да проследим действията на Люба, която се бе добрала до острова на стабилността и демокрацията – сградата на атинският парламент

Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея, в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг. Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.

Мнозина си задаваха въпроса „Какво става?” Но малцина бяха способните да отговорят. Светът бе разделен на два лагера – такива, които се страхуваха, че ще загубят привилегированото си положение, и такива, които се страхуваха, че ще загубят сигурността на робското си пребиваване.

П-П: Лично на запитването на оркестър “Климатик” за ползване на правителствения Еърбъс по повод турнето по представянето на новия им албум “Ромска интеграция” ги уведомяваме, че тъй като тяхното искане влиза в графа спешни по т.

Десетки беззащитни банкови учереждения и изоставени на произвола на съдбата търговски центрове, паднаха жертва в неравната борба между

Защо те не намалят печалбите си, за да бъдат read more конкурентоспособни. Тук трябва да уточня какво е печалба. Печалба е това, което ви остава на разположение като парична сума, която можете да ползвате така, както намерите за добре, това е напълно свободен паричен ресурс. Вие като работник не притежавате такъв ресурс. Заплатата, която получавате в името на конкурентоспособността си, отива изцяло за покриване на насъщните ви нужди, че дори и не достига, и не остава и петаче за лични удоволствия или спестяване. В този смисъл вие не печелите от труда си – цялата печалба от вашия труд отива за вашия работодател, защото той е единственият, който успява да използва една част от придобитите финансови средства напълно свободно, изцяло по своя воля и за задоволяване на личните си прищевки.

– Не – крещеше Миро, борейки се отчаяно за оръдието на своята трудова дейност – не може да ми отнемате микрофона за да давате гласност на своите анархистични възгледи. Това е пряко предаване, всичко е предварително уточнено, а това което може и трябва да се каже е написано на ето този лист, който държа в ръката си. – Но листа му бе отнет и безмилостно запален, като в крайна сметка и микрофона се оказа в лапите на представителя на лумпенизираната тълпа. Тука трябва да предупредя читателя, че словоблудството, което изля въпросният лумпен е в разрез с всякакви официални представи за същността на случващото се и би могло да замъгли здравият разсъдък с който е известен българският телезрител, да изскубне неговото душевно спокойствие и да го запокити из водовъртежите на оскотялата гръцка душевност.

Защо трябва да се интересуваме от тях? Те терористите не ни пречат да вървим по пътя на демокрацията, да строим магистрали, метро . . .! Те досега дори не са влизали в контакт с нас, за да постигнем някаква договореност. Те не желаят диалог. Какво можем да направим?

Да не забравяме и факта, че по света всеки ден гърми по една ядрена централа и нищо не може да гарантира, че утре няма да гръмне и вашата, затова ви призовавам в най-скоро време да затворите и Козлодуй. Аз подкрепям думите на вашият президент относно методите за компенсиране недостига на енергия от спирането на атомните ви проекти чрез саниране и енергийна ефективност и вярвам, както се изрази той, че вие можете да наблегнете на възобновяемите източници на енергия, като си поставите соларни клетки на терасите и ги захранвате с блясъка в очите си, както и ветрогенератори, които да захранвате с вятъра в главите ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *